Tigerne – Single

Tigerne lider

Tigere lader sig ikke klappe, fordi de har lyst

De tæskes og nedbrydes, så turister kan omgås dem.

Tigere lader sig ikke klappe, fordi de har lyst

De tæskes og nedbrydes, så turisterne kan omgås dem.

  • Vælg formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Hjælp os med at stoppe dyrenes lidelser

Støt med en engangsdonation og hjælp os med at redde tigerne. 

En donation på 99 kr sikre at tigerne får vand.
Din donation på 169 kr sikre at tigerne frikøbes fra fangeskab.
Hver måned kan dine 345 kr sikre at tigerne frikøbes fra fangeskab.
Payment options
  • Vælg formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tak for dit bidrag!

Du er nu en Animal Protector. Mange tak fordi du vil give dyr over hele verden et liv fri for lidelse.

Med din hjælp kan vi skabe bedre forhold for dyr. Vi sørger for, at dine penge går til de dyr, som har allermest brug for at blive beskyttet mod udnyttelse og mishandling. Tak for dit bidrag.

Endnu engang tak for din støtte. Du er med til at redde dyrenes liv.

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier:

En sejr for tigerne i New York

I staten New York er det fra i morgen slut med at posere sammen med tigere. En ny lov gør op med den populære trend med at få taget tiger-selfies.

I morgen, den 7. februar, træder en ny lov i kraft i staten New York i USA. Loven er en reaktion på trenden med at få taget tiger-selfies. Fremover vil fysisk interaktion mellem mennesker og store katte, hvilket inkluderer tigere, løver, leoparder, jaguarer og pumaer, være forbudt. Det betyder, at det fremover ikke vil være lovligt at tage billeder af mennesker og store katte, med mindre der er en permanent fysisk barriere imellem dem.

Mange mennesker ved ikke, at deres selfie med en tiger i fangenskab er med til at støtte en industri, hvor dyrene lider. Tigere og andre store katte tages fra deres mødre som små unger, for at mennesker kan få taget billeder med dem, og mange af dem får fjernet deres hjørnetænder og kløer under store smerter.

Der findes adskillige eksempler på turister, der er blevet angrebet af vilde dyr, når de har poseret sammen med dem for at få taget et billede.

Vidste du at…

Flere tigere lever i fangeskab end i det fri?

Tigerne lider

Loven beskytter både mennesker og dyr

”Den nye lov i New York er ekstremt vigtig for at beskytte både dyr og mennesker. Vilde dyr hører til i naturen, og vi vil gerne rose myndighederne i New York for at vedtage denne fantastisk positive lov. Vi håber, at det vil inspirere andre stater til at indføre lignende lovgivning,” siger Priscilla Ma, der er direktør i World Animal Protection i USA.

Se mere her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.