stop handel med vilde dyr rg

Stop den globale handel med vilde dyr

Nu og for altid

Stop den globale handel med vilde dyr

Nu og for altid

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
50 kr. kan hjælpe med at sprede budskabet om, at ved at forbyde handel med vilde dyr kan vi både beskytte milliarder af dyr og forhindre fremtidige epidemier.
75 kr. kan hjælpe os i kampen for at få stoppet den globale handel med vilde dyr.
150 kr. kan bidrage til, at vores efterforskere fremskaffer dokumentation for de skadelige virkninger ved handlen med vilde dyr, så verdens ledere er nødt til at lytte.
Payment options

For dyrenes skyld. Og for vores egen.

Vilde dyr lider, når de bliver brutalt indfanget og revet væk fra deres hjem og artsfæller i naturen. Når de stuves sammen i små kasser og trange bure for at blive transporteret over landegrænser. Og når de holdes og avles under unaturlige og ofte uhygiejniske forhold i fangenskab.

Den globale handel med vilde dyr er desuden til fare for folkesundheden. Menneskers unaturligt tætte omgang med vilde dyr skaber nemlig grobund for pandemier som COVID-19.

Tiden til at handle er nu

Vi skal have stoppet handlen med vilde dyr – både for at stoppe dyrenes lidelser, for at forhindre fremtidige globale sundhedskriser og for at beskytte vores vilde natur.

Vi vil lægge pres på verdens ledere for at få dem til at bakke op om et globalt forbud mod handel med vilde dyr.

Det er vigtigt at sikre, at handlen ikke blot fortsætter i det skjulte. Derfor vil vi arbejde for, at et forbud bliver fulgt op af streng håndhævelse samt indsatser for at nedbringe efterspørgslen fra forbrugerne.

Vores arbejde virker

Som global dyrebeskyttelsesorganisation har vi mange års erfaring med arbejdet for at stoppe handel med og udnyttelse af vilde dyr. Vi har bl.a.:

Hjælp os med at få stoppet al handel med vilde dyr. Kun sådan kan vi både passe på dyrene og på os selv.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at stoppe den globale handel med vilde dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du hjælper os nu i arbejdet for at få stoppet den globale handel med vilde dyr.

Med din støtte kan vi gøre en ende på den omfattende udnyttelse af vilde dyr som fødevarer, ingredienser i traditionel medicin, kæledyr og turistunderholdning.

Kun ved at stoppe handlen med vilde dyr kan vi beskytte dyrene mod frygtelige lidelser og os selv mod fremtidige pandemier.

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: