Stop fiksering af soer SD

Grise behandles som fødemaskiner bag tremmer

Hjælp dem nu!

Grise behandles som fødemaskiner bag tremmer

Hjælp dem nu!

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
Når du støtter, hjælper du os med at kunne lave aftaler med supermarkedskæder om indkøb og salg af kød fra grise, der har haft et godt liv.
Når du støtter, hjælper du os med at kunne arbejde for bedre dyrevelfærdslovgivning i Danmark, EU og resten af verden, så de mest inhumane forhold udfases.
Når du støtter, hjælper du os med at kunne lægge pres på svineproducenter i Danmark og resten af verden, så millioner af grise kan få det bedre.
Payment options

Verden over tilbringer millioner af søer det meste af deres liv i bittesmå bure eller bokse, hvor de knap kan bevæge sig. Selv i Danmark er 1 mio. søer fikseret i farebøjler i mindst 1/5 af deres voksne liv, og ofte meget længere.

Soen kan hverken vende sig eller tage sig naturligt af sine unger, og mange søer får dybe skuldersår af at ligge fastspændt på det hårde gulv.

Grise er intelligente, nysgerrige og sociale dyr, men i den industrielle landbrugsproduktion bliver de behandlet som fødemaskiner, der hverken kan føle stress eller smerte.

Under normale forhold kan en so blive op til 35 år, men de fleste industrisøer bliver udslidt efter ganske få år, fordi de presses til at få så mange unger som muligt på meget kort tid. I den danske produktion bliver en so ofte kun omkring 4-5 år gammel.

Grisene fortjener et bedre liv!

Det er helt igennem uacceptabelt, at levende væsner, der kan føle frygt og smerte, bliver behandlet på så grotesk en måde.

Vi kræver en fremtid, hvor landbruget i langt højere grad tilgodeser grisenes naturlige instinkter. Hvor soen kan gå løs, både når hun skal føde, og mens hendes pattegrise dier, så hun kan beskytte sine unger på naturlig vis og give dem tryghed og glæde. Et sådant landbrug er bestemt muligt, men det kræver, at der både politisk og i industrien fokuseres langt mere på dyrenes velfærd.

Vores arbejde virker

Vi har været med til at indsamle tæt på 1,4 mio. underskrifter fra EU-borgere og dermed lagt pres på EU til at behandle vores forslag om et forbud mod bure til grise og andre landbrugsdyr.
– Du kan være med til at råbe politikerne op og kræve, at de handler!

Vores samarbejder med en række af verdens største svineproducenter har ført til, at de har taget søerne ud af burene og er stoppet med at halekupere og klippe tænder på deres pattegrise, og at de benytter alternativer til smertefuld kirurgisk kastration.
– Du kan hjælpe os med at overbevise endnu flere svineproducenter!

Vi har indgået samarbejder med flere store, globale supermarkedskæder, som forpligter dem til at indkøbe kød fra grise, der har haft et bedre liv.
– Med din støtte kan vi få yderligere supermarkedskæder med på vognen!

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at hjælpe grisene i landbruget.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for dit enkeltbidrag

Du er nu med til at støtte os i vores kamp for at få grisene i Danmark og resten af verden til at kunne leve et værdigt liv. Tusind tak for det!

Din støtte vil både hjælpe grisene i landbruget og samtidig være med til at beskytte andre dyr i nød, der har så hårdt brug for hjælp.

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Stop LandMisbruget! Læs mere og skriv under her.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: