red loeverne sd

Hjælp os med at redde løverne

- Sammen kan vi stoppe mishandlingen på de sydafrikanske løvefarme

Hjælp os med at redde løverne

- Sammen kan vi stoppe mishandlingen på de sydafrikanske løvefarme

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
For 150 kr. kan du hjælpe os med at kæmpe for, at hunløverne på farmene bliver steriliserede, så de ikke længere lider som avlsmaskiner, og der samtidig fødes færre unger til industrien.
For 250 kr. kan du hjælpe os i arbejdet med at sikre, at syge løver får den medicin og hjælp, de har behov for.
For 550 kr. kan du hjælpe os med at sikre, at der også er penge til den lange, seje kamp for at få løvefarmene lukket en gang for alle!
Payment options

En endeløs cyklus af mishandling

Lige nu lever op mod 12.000 løver under forfærdelige vilkår på Sydafrikas mere end 300 privatejede løvefarme rundt omkring i landet. Løverne udnyttes hvert eneste øjeblik fra de bliver født til de dør – blot for at underholde eller skabe økonomisk gevinst for mennesker.

Hele livet igennem udnyttes løverne på det groveste som kæleobjekter og avlsmaskiner for at ende deres liv i dåsejagter eller få knoglerne pulveriseret til traditionel asiatisk medicin. Mishandlingen af løverne er grotesk, og den skal stoppes nu!

Hjælp os med at sikre løverne en bedre fremtid!

Sammen med vores sydafrikanske partner ’Blood Lions’ kæmper vi for at få den sydafrikanske regering til at forbyde løvefarmene og få stoppet den globale handel med vilde dyr. Det gør vi blandt andet gennem: 

  • Oplysningskampagner, der skal sikre, at uhyrlighederne på farmene kommer frem i dagens lys. Vi kæmper for at udbrede kendskabet til den store mishandling, der finder sted.
  • Lobbyarbejde for direkte at kunne hjælpe de løver, der lige nu lever i fangenskab på farmene. Mange af løverne har aldrig set en dyrlæge, og de har brug for dyrlægehjælp og medicin. Samtidig kæmper vi for at få lov til at gennemføre et sterilisationsprogram, der både skal sikre, at hunløverne ikke længere kan bruges som ’avlsmaskiner’, og at der fremover fødes færre løver til den forfærdelige industri.
  • Undervisning i høj hygiejne og sikkerhed på steder, der har omgang med løver, for at sikre, at nye sygdomme ikke skal opstå.

Hjælp os med at sikre de sydafrikanske løver en bedre fremtid. Alle bidrag tæller! 

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at hjælpe løverne på de sydafrikanske løvefarme.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for dit enkeltbidrag

Du er nu med til at støtte os i vores kamp for at få den sydafrikanske regering til at forbyde løvefarmene og få stoppet den globale handel med vilde dyr. Tusind tak for det!

Din støtte vil både hjælpe løverne i Sydafrika og være med til at beskytte andre dyr i nød, der har hårdt brug for vores hjælp verden over.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: