noedhjaelp-brasilien-eappeal1909-sd

Dyrene bliver brændt levende i Brasiliens skovbrande

- hjælp os med at redde dem

Dyrene bliver brændt levende i Brasiliens skovbrande

- hjælp os med at redde dem

 • Valgt formål
 • Beløb og betaling
 • Kvittering
Din støtte kan hjælpe os med at redde dyrene ud af de voldsomme skovbrande, der raserer deres hjem.
Din støtte kan hjælpe os med at behandle dyrenes brandsår og andre skader, efter at vi har reddet dem fra flammerne.
Din støtte kan bidrage til at sikre de dyr, der har behov for det, længerevarende pleje på redningscentre.
Payment options

Dyr bliver brændt levende for profittens skyld

Jaguaren, dovendyret og andre ikoniske dyr bliver lige nu brændt levende i Brasilien. Det store land hærges af voldsomme skovbrande, som udrydder dyr og deres levesteder på den mest grusomme måde. Skovbrandene i år er de værste i over ti år. 

Dyrene er dødsensangste, sårede og prøver desperat at undgå flammerne. Hele deres verden er brudt sammen, og de har ingen chance for at klare sig selv.

Vi har akut brug for din hjælp til at redde de sårede dyr fra flammerne og tilbage til livet igen – vores redningshold er på stedet, men vi har brug for mere støtte for at kunne hjælpe så mange dyr som muligt.

Menneskeskabte brande – dyrenes lidelse

Det værste er, at de tusindvis af brasilianske skovbrande ikke er naturskabte. De er derimod startet af mennesker, fordi jorden skal bruges til at dyrke soja til bl.a. foder til danske svin og andre dyr i det globale industrielle landbrug. Sojamarkerne er helt afgørende for at kunne tjene penge – og de vilde dyr betaler den største pris.

Hjælp os nu! Din støtte går til direkte hjælp af dyrene skadet af flammerne, men også til at hjælpe os med at sætte ind overfor roden til problemet, nemlig at markerne ryddes til sojaproduktion, som bruges til foder i det intensive landbrug og afgræsningsmarker til kvæg. Kun ved at skabe en mindre intensiv fødevareproduktion kan vi redde regnskoven og de vilde dyr, som bor i den.

Sådan hjælper vi sammen nødstedte dyr

 • Lave sikre flugtveje, så dyrene kan flygte fra flammerne uden at skulle krydse farlige veje. Sidste år var vores flugtveje
  med til at redde anslået over 275.000 dyr.
 • Sikre akut førstehjælp til de sårede dyr, støtte redningscentre, der kan tage sig af dyr med behov for langvarig pleje og genindsætte dyrene i naturen, når de er klar.
 • Gøre opmærksom på problemerne og lægge pres på politikerne og de ansvarlige, så vi kan få stoppet rydningen af skov til sojaproduktion og de frygtelige skovbrande, som ødelægger så meget uerstattelig natur og slår så mange vilde dyr ihjel.

Med dit bidrag kan vi beskytte endnu flere dyr i nød. Giv en donation i dag, så vi fortsat kan rykke hurtigt ud for at hjælpe dyrene.

På forhånd tusind tak for din støtte.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at beskytte katastroferamte dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

 • Valgt formål
 • Beløb og betaling
 • Kvittering

Tusind tak for dit enkeltbidrag

Du er nu med til at redde jaguarer, dovendyr, myreslugere og andre vilde og truede dyr fra de voldsomme skovbrande i Brasilien.

Med din hjælp kan vi sammen bl.a. yde livreddende dyrlægehjælp og langsigtet pleje på et redningscenter til de mange dyr, der lige nu akut har behov for hjælp.

Tak fordi du er med til at redde dyrene!

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: