love-sd

En lysere fremtid for dyrene

Sammen kan vi give dem et bedre liv

En lysere fremtid for dyrene

- Sammen kan vi give dem et bedre liv

 • Valgt formål
 • Beløb og betaling
 • Kvittering
Din støtte kan være med til at forhindre, at vilde dyr indfanges fra naturen til et langt liv i fangenskab, bare for at optræde for turister.
Med din hjælp kan vi sikre, at dyr, der bliver fanget i brande eller andre naturkatastrofer, får akut dyrlægebehandling, inden de genudsættes i naturen.
Du kan hjælpe os med at sikre, at også grise, kyllinger og de mange andre dyr i landbruget kan leve et mere naturligt liv med plads til at udfolde sig.
Payment options

Vær med til at give dyr det liv, de fortjener

Selvom der er sket mange positive forandringer for dyrene gennem de seneste årtier, er der stadig utallige dyr verden over, der har hårdt brug for vores hjælp.

Mennesker som dig, der holder af dyr, kan give dem friheden til at leve et godt liv. Takket være folk, hvis hjerte banker for dyrene, sikrer vi hver eneste dag, at tusindvis af dyr får det liv, de fortjener: Et naturligt liv, hvor de ikke bliver udnyttet af mennesker.

Ved at støtte World Animal Protection Danmark kan du hver dag, måned efter måned, gøre en håndgribelig forskel for de dyr, der lider mest.

Så langt er vi allerede kommet sammen

Det tager tid at skabe varige forandringer, men i fællesskab har vi opnået mange resultater for dyrene.

Med dyrevenner som dig har vi:

 • været med til at stoppe brugen af dansebjørne i Grækenland, Tyrkiet og Indien
 • overbevist 250 rejseselskaber om at stoppe med at tilbyde elefantridning og -shows. Mange har tillige droppet delfinshows, tigerselfies og anden underholdning med vilde dyr
 • i Vietnam været med til få forbudt produktion af bjørnegalde, der bruges som universalmiddel i traditionel medicin, og nedbringe antallet af bjørne i fangenskab med 94 %.

Med dyrevenner som dig har vi:

 • overbevist EU-Kommissionen om at arbejde for, at landbrugsdyr ikke længere må holdes i bure.
 • fået fastfoodgiganten Kentucky Fried Chicken (KFC) til at forpligte sig til, at slagtekyllingerne i Danmark og seks andre europæiske lande skal have bedre forhold.
 • overbevist den globale fødevareproducent Nestlé om at droppe buræg fra 2025. Det vil give millioner af høner et bedre liv.

Case: Vores støtter har reddet elefanter fra at sulte

Da coronapandemien lukkede verden, så det sort ud for de elefantvenlige lejre og reservater i Asien, der er hjem for reddede elefanter. Uden besøgende, ingen indtægter til at betale mad og medicin til de store dyr.

Sammen med vores støtter hjalp vi 12 elefantfristeder, så de kunne komme gennem den hårde økonomiske krise. Her er en af de mange takkehilsner, vi modtog:

“Uden jeres støtte ville vi ikke kunne tage os af vores elefanter. Vi har bl.a. brugt pengene til at købe majskolber, banantræer og andet foder til elefanterne. Jeg vil gerne sende en KÆMPE TAK til World Animal Protections støtter. Havde det ikke være for jer, ville vi kæmpe for at overleve og var måske nødt til at træffe en tung beslutning om fremtiden. Men nu har vi masser af håb.”
Kerri McCrea, Kindred Spirit Elephant Sanctuary, Thailand

Du kan også hjælpe dyrene

World Animal Protection er en global organisation, der kæmper for dyrene. Vi arbejder for, at dyr behandles som levende væsner med følelser og individuelle behov.

I over 70 år har vi arbejdet målrettet og systematisk for at forbedre dyrs levevilkår og stoppe dyremishandling, og vi er i dag involveret i dyrebeskyttelsesarbejde i ca. 50 lande.

Da vi er helt afhængige af frivillige bidrag, er vores arbejde kun muligt, når mennesker som dig hjælper os. Med dit bidrag kan vi beskytte endnu flere dyr – både her og nu og i fremtiden.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at beskytte katastroferamte dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

 • Valgt formål
 • Beløb og betaling
 • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du er nu med til at hjælpe dyr i nød over hele verden.

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: