love-dyr-kalender-2023-sd

Start din støtte i dag!

- og få en flot vægkalender 2023

Støt i dag - og få vores flotte vægkalender 2023!

Du kan redde dyr fra mishandling nu

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
Med din støtte kan vi beskytte vilde dyr mod at blive fanget i naturen, indespærret og trænet med mishandling – kun fordi de skal underholde turister. Støt med 150 kr. i dag, så får du en flot kalender som tak.
Med din støtte kan vi beskytte vilde dyr mod at blive fanget i naturen, indespærret og trænet med mishandling – kun fordi de skal underholde turister. Støt med 250 kr. i dag, så får du en flot kalender som tak.
Med din støtte kan vi beskytte vilde dyr mod at blive fanget i naturen, indespærret og trænet med mishandling – kun fordi de skal underholde turister. Støt med 550 kr. i dag, så får du en flot kalender som tak.
Payment options

Verdens dyr lider – de har brug for din hjælp

Bjørne indespærres i små bure og får smertefuldt tappet deres galde, så den kan bruges i traditionel medicin.

Elefantunger bliver fastbundet, sultet og slået med lange jernkroge for at lære at lystre mennesker, så de kan bruges til elefantridning og -shows.

Dovendyr brænder levende, når der sættes ild til deres regnskovshjem for at gøre plads til marker.

Søer holdes fastlåst mellem tremmer i ugevis, så de lider og næsten ikke kan vise deres pattegrise omsorg.

… hvornår blev vi så ligeglade med dyrs lidelser? Verden over bliver dyr mishandlet, udnyttet og behandlet som brugsgenstande frem for som levende, sansende væsner. De har hårdt brug for hjælp.

Hjælp dyrene og som tak får du en smuk vægkalender

Kun med din godhjertede støtte kan vi hjælpe de dyr i verden, der lider mest. Når du støtter med 50 kr. eller mere, vil vi derfor gerne sende dig en vægkalender fyldt med flotte billeder af de dyr, som vi har kæmper for, og som kan sprede glæde i dit hjem året rundt.

Når du har gennemført din betaling, sender vi dig kalenderen, så du har den hurtigst muligt (Senest indenfor ca. 2 uger).

Vær med til at beskytte dyrene

Mennesker som dig, der holder af dyr, kan give dem friheden til at leve et godt liv. Sammen kan vi hver eneste dag sikre, at tusindvis af dyr får det liv, de fortjener: Et naturligt liv, hvor de ikke bliver udnyttet af mennesker.

Ved at støtte World Animal Protection Danmark kan du gøre en håndgribelig forskel for de dyr, der lider mest.

Case: Vores støtter har reddet elefanter fra at sulte

Da coronapandemien lukkede verden, så det sort ud for de elefantvenlige lejre og reservater i Asien, der er hjem for reddede elefanter. Uden besøgende, ingen indtægter til at betale mad og medicin til de store dyr.

Sammen med vores støtter hjalp vi 12 elefantfristeder, så de kunne komme gennem den hårde økonomiske krise. Her er en af de mange takkehilsner, vi modtog:

“Uden jeres støtte ville vi ikke kunne tage os af vores elefanter. Vi har bl.a. brugt pengene til at købe majskolber, banantræer og andet foder til elefanterne. Jeg vil gerne sende en KÆMPE TAK til World Animal Protections støtter. Havde det ikke være for jer, ville vi have tabt vores kamp for overlevelse. Men nu har vi masser af håb.”
Kerri McCrea, Kindred Spirit Elephant Sanctuary, Thailand

Sammen kan vi gøre en forskel for dyr

World Animal Protection er en global organisation, der kæmper for dyrene. Vi arbejder for, at dyr behandles som levende væsner med følelser og individuelle behov.

I over 70 år har vi arbejdet målrettet og systematisk for at forbedre dyrs levevilkår og stoppe dyremishandling, og vi er i dag involveret i dyrebeskyttelsesarbejde i ca. 50 lande.

Da vi er helt afhængige af frivillige bidrag, er vores arbejde kun muligt, når mennesker som dig hjælper os. Med dit bidrag kan vi beskytte endnu flere dyr – både her og nu og i fremtiden.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for dit enkeltbidrag

Vi indsamler penge på verdensplan. Derfor vil din støtte gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at redde bjørne i Pakistan.

Vi sender dig hurtigst muligt vores kalender for 2023 med smukke billeder af nogle af de mange dyr, som har fået et bedre liv med hjælp fra dyrevenner som dig. 

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Mange hilsner
Gitte Buchhave, Direktør
World Animal Protection Danmark

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: