giv

Stop dyrenes lidelser

Hjælp os med at forhindre den næste pandemi

Stop dyrenes lidelser

Hjælp os med at forhindre den næste pandemi

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
50 kr. kan hjælpe med at sprede budskabet om, at ved at forbyde handel med vilde dyr kan vi både beskytte milliarder af dyr og forhindre fremtidige epidemier.
75 kr. kan være med til at skaffe endnu flere underskrifter, så vi står stærkt over for verdens største økonomier, G20-landene, når vi skal overbevise dem om at bakke op om et globalt forbud.
150 kr. kan bidrage til, at vores efterforskere fremskaffer dokumentation for de skadelige virkninger ved handlen med vilde dyr, så verdens ledere er nødt til at lytte.
Payment options

For dyrenes skyld. Og for vores egen.

Skældyret er blot en af de mange vilde dyrearter, der hver dag lider grusomt på grund af menneskers brutale behandling. De bliver indfanget og revet væk fra deres hjem og artsfæller i naturen. De tæskes halvt ihjel og bliver transporteret under forfærdelige forhold på tværs af landegrænser. Og når de kommer frem, holdes de under elendige og dybt uhygiejniske forhold i fangenskab.

Den groteske handel med vilde dyr er en milliardindustri med store konsekvenser. Derfor skal vi have stoppet handlen nu! Ikke kun for de stakkels dyrs skyld, men også for vores egen. Handlen bringer nemlig dyrene i tæt kontakt med mennesker og skaber grobund for, at farlige sygdomme som COVID-19, SARS og ebola kan sprede sig med lynets hast. 

Det er på høje tide, at vi får forbudt hele det groteske indtjeningsapparat, der bygger på vilde dyrs lidelser. Det er dyrene, vores sundhed og verdensøkonomien, der står på spil. Tiden til at handle er nu!

Hjælp os med at stoppe vanviddet – du kan gøre en forskel

Det kommer til at kræve alle vores samlede kræfter at få gennemtrumfet et globalt forbud mod handlen med vilde dyr, og derfor er hvert eneste bidrag afgørende. Også dit!

Det er nu, vi kan gøre en forskel og stoppe den grusomme mishandling af vilde dyr og sikre vores fremtidige sundhed.

Vores arbejde virker

Som global dyrebeskyttelsesorganisation har vi mange års erfaring med arbejdet for at stoppe handel med og udnyttelse af vilde dyr. Vi har bl.a.:

Hjælp os med at få stoppet handlen med vilde dyr! Kun sådan kan vi passe på dyrene og på os selv.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at stoppe den globale handel med vilde dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du hjælper os nu i arbejdet for at få stoppet den globale handel med vilde dyr.

Med din støtte kan vi gøre en ende på den omfattende udnyttelse af vilde dyr som fødevarer, ingredienser i traditionel medicin, kæledyr og turistunderholdning.

Kun ved at stoppe handlen med vilde dyr kan vi beskytte dyrene mod frygtelige lidelser og os selv mod fremtidige pandemier.

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: