Sammen kan vi sige stop – støt dyrene nu

Udfyld adresse for mulepose

Sammen kan vi sige stop – støt dyrene nu

Udfyld adresse for muleposee

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
Støt og vær med til at skabe varige forandringer for dyr samtidig med, at du er med til at forhindre fremtidige pandemier. Pandemier kan forhindres, hvis vi behandler dyrene ordentligt.
Støt og vær med til at beskytte dyrene i naturen, så de ikke brutalt rives væk fra deres hjem og artsfæller.
Støt og være med til at sikre, at vi kan tage os af reddede vilde dyr, der hele deres liv har levet i lænker og bag tremmer. De fortjener at få et trygt liv og den pleje, de har behov for.
Payment options

For dyrenes skyld. Og for vores egen.

Vilde dyr lider, når de bliver brutalt indfanget og revet væk fra deres hjem og artsfæller i naturen. Når de stuves sammen i små kasser og trange bure for at blive transporteret over landegrænser. Og når de holdes og avles under unaturlige og ofte uhygiejniske forhold i fangenskab.

Den globale handel med vilde dyr er desuden til fare for folkesundheden. Menneskers unaturligt tætte omgang med vilde dyr skaber nemlig grobund for pandemier som COVID-19.

Tiden til at handle er nu

Vi skal have stoppet handlen med vilde dyr – både for at stoppe dyrenes lidelser, for at forhindre fremtidige globale sundhedskriser og for at beskytte vores vilde natur.

Vi vil lægge pres på verdens ledere op til G20-topmødet i november for at få dem til at bakke op om et globalt forbud mod handel med vilde dyr.

Det er vigtigt at sikre, at handlen ikke blot fortsætter i det skjulte. Derfor vil vi arbejde for, at et forbud bliver fulgt op af streng håndhævelse samt indsatser for at nedbringe efterspørgslen fra forbrugerne.

Vores arbejde virker

Som global dyrebeskyttelsesorganisation har vi mange års erfaring med arbejdet for at stoppe handel med og udnyttelse af vilde dyr. Vi har bl.a.: Hjælp os med at få stoppet al handel med vilde dyr. Kun sådan kan vi både passe på dyrene og på os selv.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at stoppe den globale handel med vilde dyr.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for dit enkeltbidrag

Tusind tak fordi du har valgt at støtte dyrene. Din støtte betyder, at vi kan fortsætte med at kæmpe for de dyr, der lider allermest i hele verden.

World Animal Protection Danmark er en del af en global dyrebeskyttelsesorganisation, og vi samarbejder bl.a. med FN og rådgiver regeringer over hele verdenen for at forbedre forholdene for vilde dyr. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside worldanimalprotection.dk.

Huskede du at oplyse din adresse? Det håber jeg, for så sender vi din mulepose af sted til dig en af de nærmeste dag, så du kan vise omverdenen din opbakning til dyrene.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@worldanimalprotection.dk.

Endnu en gang tusind tak.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: