baloo-rg

Bjørne lider i ensomhed i usle bure

- du kan give bjørnene det naturlige liv, de fortjener

Bjørne lider i ensomhed i usle bure

- du kan give bjørnene det naturlige liv, de fortjener

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
150 kr. kan være med til at betale for medicin og dyrlægepleje til en reddet bjørn.
100 kr. kan betale for nærende mad til en reddet bjørn i en uge, så den holder sig sund og rask.
75 kr. kan købe en dags specialkost til en syg og underernæret bjørn, så den kan komme til kræfter.
Payment options

Bider i tremmer og gnaver poter til blods

I Rumænien har bjørne i årevis været indespærret i små, usle bure som turistattraktioner ved bl.a. hoteller, restauranter eller nedslidte zoos. Mange bjørne bliver så frustrerede af det triste liv bag tremmer, at de skader sig selv. Nogle bjørne bider i metaltremmerne og skraber i betongulvet, til deres tænder og kløer knækker. Andre bjørne gnaver poterne til blods eller sidder bare og rokker, mens de kigger længselsfuldt ud mod friheden. 

 Vi håber, at du vil række ud til de stakkels bjørne nu! 

Din godhjertede støtte kan give bjørnene et skønt og naturligt liv

Sammen med vores rumænske partnerorganisation* har vi reddet over 100 bjørne, som nu har fået et skønt liv i det 69 hektar store bjørnereservat, vi har opført i landet. Efter mange år i fangenskab kan de reddede bjørne ikke klare sig selv i den fri natur – de har brug for særlig pleje, mad og dyrlægehjælp resten af livet. Med støtte fra godhjertede mennesker som dig kan vi sikre, at bjørnene får al den omsorg, næring og tryghed, de behøver. Og sammen kan vi kæmpe for, at de sidste indespærrede bjørne i Rumænien skal slippes fri fra deres usle bure. 

Støt nu og lad bjørnene nyde resten af livet med blødt græs under poterne. 

Bolik blev reddet ud af krigshærgede Ukraine. Nu har han brug for pleje og støtte

Den kæmpestore bjørn Bolik stod fanget i et lille bur midt i krigszonen i Ukraine og måtte gennemleve skræmmende ild og larm fra bombeeksplosioner, før han blev reddet og ført til vores bjørneparadis i nabolandet Rumænien. Det er rørende at se, at Bolik nu boltrer sig i en 69 hektar stor egeskov, bader i svalende vandhuller og leger lystigt med alle de andre, reddede bjørne. Kun med din støtte kan vi give Bolik den pleje og det gode bjørneliv, han fortjener! 

Giv dit bidrag i dag, så vi sammen kan redde og beskytte endnu flere bjørne. Vilde dyr hører til i naturen – ikke i fangenskab som underholdning for turister! 

Vores partnerorganisation Asociatia Milioane de Prieteni (AMP) driver bjørnereservatet Libearty, som vi støtter i Rumænien. 

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at redde og pleje bjørne i Rumænien.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du er nu med til at beskytte bjørnene i Rumænien. Med din støtte kan vi give bjørnene et bedre liv og komme andre dyr i nød til undsætning.

Vi samarbejder med vores rumænske partnerorganisation Asociatia Milioane de Prieteni (AMP) om at redde bjørnene i landet og give dem et godt bjørneliv i reservatet Libearty

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: