amerfort-2023-rg

Elefanter nedbrydes

- så de kan underholde turister

Elefanter nedbrydes

- så de kan underholde turister

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering
75 kr. hjælper med at kæmpe for en lovgivning, som bl.a. beskytter elefantungerne.
100 kr. kan betale for at oplyse turister om den voldelige bagside af Asiens elefantunderholdning.
150 kr. kan hjælpe med at forbedre reservater for mishandlede elefanter i Asien.
Payment options

Over 3.000 elefanter lider i turistindustrien

Elefantunger i Asiens turistindustri bliver taget fra deres mødre alt for tidligt for at nedbryde dem mentalt og gøre dem føjelige.

Der går hårdhændet træning forud, når en elefantunge lærer at optræde eller bære rundt på mennesker. Ungen bliver så stramt bundet fast, at den ikke kan bevæge sig, og træneren udsætter den ofte for kraftig smerte – for eksempel ved at slå den med en jernkrog, der er skarp nok til at flænse dens hud.

Elefanterne husker traumet over mishandlingen altid, og det er også meningen. Det kræver nemlig livslang frygt og utallige slag med jernkroge at tvinge vilde elefanter til at ride med eller underholde turister hver dag, hele livet.

Sådan kan vi hjælpe elefanterne

Vi støtter reservater, der giver reddede elefanter et nyt og bedre liv. Men for at gøre en forskel for ALLE de elefanter, der udnyttes og mishandles, er vi nødt til grundlæggende at ændre elefantindustrien.

Vi samarbejder derfor med en række internationale rejseselskaber for at overbevise asiatiske elefantsteder om, at turister vil have elefantvenlige oplevelser. Og vi hjælper turiststederne med at ændre kurs og give deres elefanter et bedre liv.

Samtidig skal efterspørgslen på elefantunderholdning stoppes. Derfor går vi i dialog med rejseselskaber for at få dem til at droppe elefantridning og -shows, og vi oplyser rejsende om elefanternes lidelser.

Vores arbejde virker

Takket være støtten fra folk som dig har vi allerede opnået mange vigtige succeser. Her er et lille udpluk:

  • Vi har overbevist en lang række danske og internationale rejseselskaber om at fjerne elefantridning og -shows fra deres udflugtsprogrammer
  • Vi har bl.a. hjulpet elefantlejrene ChangChill og Following Giants med at blive elefantvenlige, så deres elefanter nu har et bedre liv og ikke skal underholde turister
  • Vi har udviklet en forretningsmodel, der kan hjælpe endnu flere elefantlejre med at blive elefantvenlige
  • Vi støtter reservater for reddede elefanter.

Med din støtte kan vi beskytte endnu flere elefanter. Giv en donation i dag, så vi kan fortsætte kampen for at stoppe udnyttelsen af elefanter.

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at stoppe udnyttelsen af elefanter.

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

 

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du er nu med til at hjælpe elefanterne i Asiens turistindustri. Med din støtte kan vi give dem et bedre liv og komme andre dyr i nød til undsætning.

Du vil modtage en kvittering for dit bidrag pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: