bjoerne-beskytter

Bjørne i Rumænien lider i usle bure

DU kan give udsatte dyr et bedre liv

Bjørne i Rumænien lider i usle bure

- DU kan give udsatte dyr et bedre liv

Reddede bjørne har hårdt brug for hjælp om vinteren!

Sammen med vores partnerorganisation* har vi reddet over 100 bjørne fra fangenskab, som nu lever i et naturskønt bjørnereservat i Rumænien. Efter deres traumatiske liv kan mange af bjørnene ikke finde ud af at gå i hi om vinteren – og i den kolde tid har de brug for langt mere mad end normalt! Kun med din støtte kan vi sikre, at de reddede bjørne får nok foder, medicin og dyrlægehjælp i de kolde måneder og resten af året 

Som tak for din faste støtte får du et flot, personligt BjørneBeskytter-certifikat. 

Bjørnereservat mister penge under snestorme

Det rumænske bjørnereservat ligger i Karpaterbjergene, hvor vintrene er barske: Temperaturen kan falde til minus 29 grader, og bjørnereservatet risikerer at være langvarigt dækket af sne. Under voldsomme snestorme er de nødt til at betale tusindvis af kroner for at få ryddet meterhøje snedriver med gravemaskiner, så bjørnenes madvogn og reservatets medarbejdere kan komme frem til bjørnene med deres livsnødvendige foder og medicin. De har brug for penge, så vi håber på din støtte! 

Tusindvis af udsatte dyr har akut brug for hjælp

I Rumænien har bjørne i årevis været indespærret i små, usle bure som turistattraktioner ved bl.a. hoteller, restauranter og nedslidte zoos. Hvis du støtter os fast hver måned, hjælper du os ikke kun med at pleje de reddede bjørne og kæmpe for, at de sidste indespærrede bjørne i Rumænien skal befries fra deres bure. Du er også med til at gøre en stor forskel for mange af de andre dyr, der lider mest i verden. 

  • Du hjælper os med at beskytte vilde dyr mod at blive trænet brutalt til at optræde.
  • Du kan sikre dyrlægebehandling og foder til dyr, der fanges i naturkatastrofer.
  • Du kan være med til at kæmpe for, at dyr i landbruget får et bedre liv. 

Det tager tid at skabe varige forandringer. Vi håber, at du vil støtte os fast, så vi både nu og i fremtiden kan give dyr et liv, der er værd at leve! 

* Vores partnerorganisation Asociatia Milioane de Prieteni (AMP) driver bjørnereservatet Libearty, som vi støtter i Rumænien. 

arrowDet går din støtte til

Din støtte vil gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at redde og pleje bjørne i Rumænien. 

arrowSå lidt går til administration

Vores administrationsomkostninger har i mange år ligget stabilt på højst 10 %.

arrowTræk din støtte fra i skat

Du kan få skattefradrag for din støtte. Giv os blot dit CPR-nr. sammen med din indbetaling, så indberetter vi den automatisk til SKAT.

  • Valgt formål
  • Beløb og betaling
  • Kvittering

Tusind tak for din månedlige støtte

Du er nu med til at sikre, at vi kan hjælpe de reddede bjørne i Rumænien godt gennem vinteren – og at vi fremadrettet kan kæmpe for at give andre udsatte dyr et bedre liv.  

Du vil modtage en kvittering for din støtte pr. e-mail.

Endnu engang tak for din støtte.

Hilsen Gitte Buchhave

Følg med i de resultater, du er med til at skabe på worldanimalprotection.dk eller de sociale medier: